Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 12 d’agost del 2009

3a CURSA DE MUNTANYA DE CAPAFONTS [9,4KM D+350m]

Diumenge 9 d’agost Capafonts.
El Marc ens realta:
Redacto aquesta crònica ràpida, com la pròpia carrera.

Vam pujar plegats amb la Mar i allí ens vam trobar amb tota la fauna OT i com sempre, molts obridors que no venen als entrenaments.

Es tractava d’un tipus de cursa a la qual no estem acostumats, on el calentament pràcticament dura igual que la carrera i on el cor el portes a la mà enlloc del seu lloc habitual.

En principi es tractava de fer de llebre a la Mar, ja que portava les cames carregadetes dels 120Km de bici del dia anterior pels Priorats...

Però, des de Siurana, ja feia un mes que no competia, hi ho trobava a faltar, tot i que no fos ni el dia, ni la distància mes recomanable, el cap meu demanava a crits...

Pistoletazo i:
Surten com a galgos i jo darrera, ocupant aproximadament la 15º posició....Semblava una cursa d’asfalt, de cares conegudes poques i molt de Club Atlètic, amb un Jordi Pàmies de “Mas Virgili” posant-los a fila d’un. Depressa, depressa, vaig anar recuperant posicions amb les cametes ben tiessones.....Aquí pujant a fondo i baixant esprintant, es complicat trobar un lloc per baixar un punt el ritme frenètic, baixant una o dues pulsacions...

Arribant als peus de Capafonts ens la vam jugar entre tres corredors, un es va fondre i l’altre li va anar de 4’’.....

Finalment una 6ª amb 39’22’’ posició molt i molt gratificant, a una cursa perfecte per treure la “carbonilla” pels que fem llargues distàncies.

Seguidament, bocata amb refresc i un banyet a la fantàstica piscina d’aquesta tranquil•la població de Capafonts rodejada de Belles muntanyes. [by Marc].

El Toni ens relata:
.
Diumenge em planto a les 8:15 amb la dona i la gossa a Capafonts i surto amb la Fita a fer l'escalfament a veure si la canso, però em passo quasi mitja hora corrents i mentre ella salta com un cangur, jo arrossego la llengua per terra.

I desprès de parlar amb alguns OT's a les 09:00 sortim tots, intento posar un ritme suau al principi per anar apretant progressivament no volia cremar-me a l'inici en una cursa tan curta, a la meitat de la segona pujada em fallen una mica les forces però m'enganxo com una lapa a un noi, al finalitzar li vaig donar les gràcies per fer-m'he de llebre ;-), i em converteixo per una bona estona en la seva ombra fins que arribem a la rampa final i aquí ja toca patir cadascú amb el que li queda, una mica després de mi arribar el meu amic Lluis fent també una bona cursa.

Acabo amb bones sensacions al igual que a l'Espluga i ara a mantenir la forma fins la propera.
[by Toni].


Els resultats de la resta d’obridors van fer:
47’41’’ Toni Pujol
48’02’’ Roberto
55’51’’ Mar (5ª de la seva Categoria)
56’15’’ Oscar
59'25'' Adolf
1h20’06’’ Mercè

Classificacions i + info

FOTOS O-T



6 comentaris:

mar ha dit...

HOLA A TOTS!!!!! NOMÉS LLEVAR-ME HEM VA DIR SI EL DEIXARÍA CÓRRER, BONA CURSA PER A TOTS!!!!!!!feliçitats a la merçè i a la resta dels OT!!!!

mar ha dit...

MARC!!!!! EN LA FOTO SEMBLA QUE ESTIGUIS APUNT D'ESTORNUDAR!!! jejjeeje

mar ha dit...

MARC!!!!! EN LA FOTO SEMBLA QUE ESTIGUIS APUNT D'ESTORNUDAR!!! jejjeeje

Pere ha dit...

Molt bé Marc! Felicitats, el topten ja és la teva residència habitual! Hohauràs de canviar al DNI!!!
I moltes felicitats al Toni i la resta de O-Ts que vau fer molt bon paper també!

Salut!!!

JoanB ha dit...

Amb aquests resultats, la resta d’obridors tenim més pressió que el Barça....jajaja.
Felicitats a tots i a totes.

jaba-lee ha dit...

Esteu que vos sortiu, Marc sembla que siguis un saltamontes, si vass volant...
Felicitar a la Merçè que poc a poc va agafant forma, cuidadin a les altres nenes OT. I a tos els que hi vau participar!!!