Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 11 de maig del 2009

CURSA DE MUNTANYA D'ALMOSTER [13,5KM D+531m]

El Pere ens relata:
Em llevo 7AM (per variar), fleca, croissant i mig i surto a les 8AM cap a la cursa, doncs no se l'hora d'inici. A l'alçada de Castellvell em trobo el Marcel que em diu que és a les 10, arribo a les 8:30 i veig marxar carrer amunt els caminadors. Em trobo al Joan Carles i comentem la jugada mentre retirem el dorsal. Enmig dels 20' d'estirar-me al cotxe per fer temps, rebo la trucada d'en Ricard que ja ha arribat. I a la sortida em trobo la Mar i la Vero, serem 3 Obrint Traça avui, miro els adversaris i veig un dels ploms que em sona corredor de 1h17' en mitja, buff. De la resta de gent coneguda i forta avui no els veig. Donen la sortida, surto al capdavant i sense massa esforç entro el 1er al sendero, que estrany, sols em segueix un corredor, que un cop dalt de la 1era pujada m'anima a seguir-lo i que ens anem sols, i si, sol el deixo anar que aquell ritme no és per mi, vaig segon i mirant enrera veig al Joan Carles, i darrera seu 2 corredors amb ganes de progressar. Progressem per senderons improvisats i pistes, una amb ciment. Arribo al cim de la cursa, km 3,85 aprox, en 2on lloc i amarat de suor, veig que darrera meu la situació segueix igual, i el primer ha dit "hasta luego Lucas, y si te he visto no me acuerdo". Desprès d'agafar, beure i remullar-me d'aigua, aprofito la baixada per vista per fer més notòria la distància, ja es sap que amb el mateix temps, hi ha més metres. Anem avançant per senders i pistes conegudes, a l'alçada de dalt del Picarany, km6, noto que porto 2 pedres de les que molesten a les bambes, penso que si hi ha una pujada dura puc parar uns segons per treure-me-les mentre recupero l’alè. No serà així, doncs al passar per dalt del mirador el Picarany, veig que ve per la rampa el JC. No em puc entretenir, baixo ràpid i progresso una mica fins que el perdo de vista, hi ha un lloc al final d'un sendero que em despisto i em perdo, sort que rectifico ràpid i sols són uns segons. Ja no tornaré a veure ningú, excepte els caminants que anem avançant, que ens animen, i que en les zones tècniques flipen com passem, i això que soc jo qui baixo, que si fóssiu la resta, Xavi, etc, no donarien crèdit. Em giro un cop més i no veig ningú, si no em passa res, arribaré 2on i ja sols queda baixada, poso ritme de creuer, per inclús fer els km11 i 13 per sota de 4'/km. Arribo entre aplaudiments, victoriós i feliç. Ràpidament retrocedeixo a veure si veig venir al Joan Carles per ajudar-lo a l’esprint final, però l'han adelantat a l'últim km i avui ja ho ha donat tot, farà 5è i recollirà trofeu. A Obrint Traça també hi haurà més trofeus, aquest de la part femenina de l'equip, ja us passarem la foto. Per acabar, dutxes, llesques de pa torrat amb llonganissa i porro de vi (ben calent :-/) Millor beure cocacola. Tothom que conec, va acabar, i tot i el patiment, estaven molt satisfets i contents amb el recorregut, doncs va quedar guapo!! Felicitats al Pep pel disseny del circuit.

Salut,

Pere
PD: Van ser força els coneguts que ens vam trobar, i es que dona goig córrer per les nostres contrades. Ricard, Marcel i família, Montse de l'Armobal, etc...

PD: El guanyador era de Manlleu.

2 150 RODRIGUEZ SABATE PERE 29-07-74 2 M OBRINT TRAÇA 1:06'25.99

85 73 GILABERT COBACHO VERONICA 23-01-80 11 F OBRIN TRAÇA 1:37'13.78

86 5 ALSINA LLURBA MARIA DEL MAR 12-06-78 11 F OBRINT TRAÇA 1:39'07.24

Classificacions i web cursa

3 comentaris:

MARC BALAÑÁ ha dit...

SEMPRE HI HA D'HAVER UN EXTRANGER QUE ENS PREN LA 1ª POSICIÓ...QUI SAP POTSER SI NO AGUESSIS FET UN LLEIG AL MIG CROSSANT LI AGUESSIS FET LA PELL !!!

FELICITATS PERE, AMB CURSES RAPIDES NO TENS RIVAL !!!

JoanBoqué ha dit...

Com et vas perdre si vam fer lo circuit lo dijous a ritme de turista?. Segur que amb la velocitat et ploren els ulls i no veus les cintes. Felicitats, per cert quin temps vas fer?

I la Mar que parla?

Pere ha dit...

Temps:1h06'26''.
Les classificacions i les fotos estan a info tecnica:
http://www.tretzesports.es/almoster09/almoster_003.htm

Salut,
Pere
PD: Marc, no li hauria `pogut fer la pell ni amb 15 croissants :-P, em va treure 3'.
PD: Em vaig perdre a la casa derruida que enlloc de passar per ella me n'anava a la dreta.