Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 9 de febrer del 2009

CURSA DE MONTBRIÓ 10KM EN RUTA

El passat diumenge dia 8 un grapat d'obridors vam participar en la primera cursa de 10 km de Montbrió del Camp, amb molt de fred i una mica de vent. La cursa va patir un gran retard degut a la dificultat de tallar el trànsit a gairebé tot el poble, cosa que ens va refredar molt als instants previs a la sortida. Però l'agradable circuit i el caliu que vam rebre dels habitants pel centre de la vila va compensar l'espera. El fet de passar per l’interior en comptes dels avorrits polígons, fa que sigui una prova molt recomanable i espero que sigui la primera de moltes edicions.


Resultat dels membres de l'Equip:
23.- Pere ............................38:09
45.- Miquel .........................40:18
120.- Joan ..........................44:36
254 i 255.-Marc i Mar ..............54:21
Felicitats a tots els participants i sobretot a la Mar, que per estar en els seus inicis i passar tota la setmana refredada, va acabar la cursa amb un bon temps. Xavi li deus un sopar!.
En el meu cas, anava amb molta por per ser la meva primera cursa d’asfalt i la companyia del meu amic Sergi em va marcar un bon ritme, això va evitar que no em topes amb cap "muro" o em trobes el senyor del mall, però he de fer moltes sèries si vull agafar el Pere.

Salut i kms.
Lo Rastrejador
PRÒXIMES CURSES AMB REPRESENTACIÓ OT:
15/02/09 LA BOTIFA RUNNER + info: http://www.botifarunner.com/
28/02/09 TRANSGRANCANARIA + info: http://www.transgrancanaria.net/
01/03/09 LA CAMETA COIXA + info http://cursalacametacoixa.blogspot.com/

1 comentari:

Joan Boqué ha dit...

Miquel:
Si tens una foto amb la camiseta fes-me-la arribar i la publicaré.