Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 15 de desembre de 2008

MARATÓ DE L'ESPADAN [42,195 KM D+1.210]


Aquest cap de setmana hem realitzat la Marató de l'Espadan a Segorbe (Castelló). En el viatge d'anada vam parar a Peníscola a fer una paella i vam aprofitar per estrenar la samarreta. Ja veureu a les fotos, que ens va agrada tant, que vam dinar, conduir, sopar, dormir i córrer amb ella. Aprofitant el paisatge de Peníscola i els dos models Xavi i Marc, vam fer una sessió fotogràfica als millors racons de la població. En les fotos del sopar veurem que fem un règim molt rigorós, 30 grams de pasta, i cullerada d'oli i sense sal i pa. Ara ve Nadal i no és qüestió de passar-nos.
La marató, una pallissa de campeonato. Va ser la meva primera i vaig patir moltíssim, però la satisfacció d’acabar quasi ho esborra tot. Efectivament puc assegurar que al km 30 hi ha un muro. Jo penso que és com el muro del “humor amarillo”, si encertes la porta de paper pots passar sense masses problemes, però si agafes la porta rígida..., et fots una patacada als morros que quedes estabornit. I si li ajuntes les rampes, com va ser el meu cas, casi per plegar. Sort que el meu cap té programació d’ultra i a poc a poc vaig anar recuperant i inclús al final encara vaig anar avançant gent.
Resultats dels obridors amb una participació de 510 persones:
Posició.......Km 21 097.....Temps final
28.- Marc....2:12:10.........4:19:28
41.- Xavi......2:08:36........4:26:22
141.- Isma...2:24:19.........5:07:30
209.- Joan...2:36:45.........5:25:07
384.- Txell...3:14:54.........6:31:28
Felicitats a tots.

3 comentaris:

Joan Boqué ha dit...

Txell i Isma, feu-me arribar fotos vostres i sobretot la que ens vam fer tots junts a la sortida.
Si algú vol afegir alguna cosa a la crònica o bé, fer-ne una de nova només cal que m'ho digui.
Salut i recuperacions!

Joan Boqué ha dit...

Txell i Isma, ja he trobat fotos vostres. Si volem més fotos i sobretot aigua calenta a les dutxes, haurem d'entrenar més per ser dels primers.
El PELOTON també volem fotos!!!!

Anònim ha dit...

Marc ha dit...

JOAN, vull la gràfica !!!!...Una vegada que agafo el XAVI amb baixa forma he d'aprofitar !!!
Bueno, la segona, al Trail Blanch quan sortia de la lesió....Tampoc hem vaig comportar....
A LES CURSES NI COMPANYS NI AMICS....
SANGRE EN EL ENTRENO - ELIMINA MUERTES EN COMBATE !!!

SALUT HI HA SEMBRAR ENTRENO !!!