Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 17 d’octubre del 2013

Excursió descobriment Caminada dels Cingles‏ (Vilaplana)


El diumenge 20 d'octubre us proposem una excursió matinal que ens portarà a visitar el recorregut de la Caminada dels Cingles que es farem conjuntament amb les Cursa del Cingles el dia 1 de desembre. 
Excursió per fer a un ritme tranquil, deleitant-nos amb els nous racons redescoberts pels senders que hem recuperat. 
La ruta des Cingles, parteix de Vilaplana i ens endinsa per un camí natural poc conegut que uneix Vilaplana amb la cova Maginyà. Un cop passada la cova anirem a veure la font redescoberta, Font Coberta. Retrocedirem uns metres i seguirem per un senderó fins la Font del Pistol i posteriorment enllaçar amb el camí de Garrigots.
 Un cop a Garrigots seguirem el camí de pujada fins el Pla de la Mola. Farem una aturada als Clapers del Sec per recuperar les forces i decidirem, en funció de l'horari, si pugem a la Punta del Sec o bé continuem per la pista dels Massos cap al Mas de Pistol, Mas de Patinya per agafar el camí de Garrigots per baixar fins a Vilaplana.


Dificultat: Moderada
Durada: 4h30 hores
Desnivell positiu: 680 m. aproximadament.
Distància: 11,8 km. aproximadament.
Concentració: 8:30h al Pavelló de la Selva del Camp
                     9:00h al Casal de Vilaplana
Cal portar: Calçat i roba adient, aigua i ganyips. 
Inscripcions: Gratuïtes. envieu e-mail a info@aritjol.org o obrinttraca@gmail.com.
Llicència: Es recomana tenir la llicència federativa vigent. Qui no en tingui pot tramitar una de temporal al preu de 5,00 euros.
Desplaçament: En cotxes particulars. 
Dinar: Us podeu quedar a dinar als restaurants de Vilaplana o bé al casal, així com portar entrepà o carmanyola.