Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dissabte, 23 de febrer del 2013

A TOCAR NEU PER LA VERTICAL DE LA MUSSARA

Cada vegada que hi ha un avís d'emergències per risc de nevades a la nostra zona, ja tenim les espardenyes al costat de la porta. Aquest cop hem tingut sort, ha sigut en cap de setmana i hem pogut gaudir d'una matinal fantàstica OBRINT TRAÇA per la vertical de les antenes de la Mussara.









dijous, 14 de febrer del 2013

NOVA TRAÇA DE LA MARXA LA SELVA DEL CAMP - MUNTANYES DE PRADES [23/març]



Ja estan obertes les inscripcions per la 10a Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades. 
Les inscripcions seran exclusivament per a FEDERATS del 12 al 18 de febrer de 2013
A partir del 19 de febrer a les 9 del matí, les inscripcions romandran obertes tant per FEDERATS com per a NO FEDERATS.


Novetats:
Aquesta edició la Marxa té una distància de 63,6km (3,9km menys que l'edició anterior). El motiu del canvi ha estat per adaptar-nos al nou reglament de Caminades de Resistència i així poder realitzar la marxa en un temps màxim de 3,75km/h. 
Es produïran canvis en els següents trams:
La Selva - Albiol. Un cop arribarem al Mas de Paperer agafarem sender a l'esquerra i pujarem a buscar el GR 65.5. Abans de creuar la ctra que puja a l'Abiol agafarem la pista cap a les Coves de Pubillet. Passant per pistes i senderons arribarem a l'antic GR65.5 que l'enfilarem fins l'Albiol.
Albiol - Mont-ral. Recuperem el recorregut de les primeres edicions pugem pel Grau de l'Estel.lada i passarem per la Serra del Pou.
Farena - Els Cogullons. Tram completament nou i espectacular. Pujarem als Ref. dels Cogullons pel Mas de Mateu.
Prades - Capafonts. Aquest any passarem per l'Ermita de l'Abellera, un dels llocs més bonics de les muntanyes de Prades.
- Albiol - La Selva. A petició de molts parcipants, escurcem 800m per fer menys tram encimentat i arribar més aviat al Pavelló. 



dijous, 7 de febrer del 2013

NOTÍCIA PUBLICADA A LA REVISTA CAMBRILS ENTREGA PREMIS CIRCUIT BAIX CAMP

El cambrilenc Alexis Gómez guanya el campionat júnior de curses de muntanya del Baix Camp 2012




El cambrilenc Alexis Gómez, a la dreta de la imatge, al costat de Pere Rodríguez, president del Club Obrint Traça, que també va guanyar en la categoria M3


El passat diumenge 3 de febrer al migdia, es va celebrar al Casal Jove de Montbrió del Camp, la gala d’entrega de premis del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp 2012, que organitza cada any l’empresa Tretzesports de Reus. A la gala es van entregar els diferents premis segons la superfície o distància de les proves disputades al llarg de l’any 2012. Així doncs, en la superfície de muntanya, el cambrilenc Alexis Gómez va rebre el trofeu com a campió de la categoria júnior o M1 (qualificació Tretzesports, de 15 a 18 anys) dins d’aquesta disciplina. També es van lliurar uns obsequis commemoratius per als corredors que havien disputat les 10 proves que comprenia el campionat, sent Alexis Gómez un dels obsequiats. (llegir més)

dimarts, 5 de febrer del 2013

EL REPTE DE IKER "Chamonix - Zermatt" (110km / 8000+ / 21h20)

Espectacular reportatge de la gent de programa "Al filo de lo imposible" de rtve. No està fet amb la gran infraestructura que veiem als Kilian's Quest, però potser per això, fa que la sensació sigui de més proximitat, on veiem un Iker molt humà i amb una gran motxilla...jejejeje. Molt gran el repte aconseguit. Enhorabona.